VIJESTI

15-25. lipanj 2017.g.

Poziv na priprema terena za novu sezonu

Pozivaju se članovi i prijatelji kluba da pomognu pripremiti teren za nove događaje u 2017.g. Uprava će pripremiti alat (lopate, valjak, čaše…), tenisit, okrjepu za dušu i tijelo ( upravo na 15. pada Tijelovo) a sa vaše strane očekuje se entuzijazam i dobro raspoloženje.

Pridružite nam se!

 18-19. lipanj 2016.g.
Priprema terena za novu sezonu
Evo nove sezone i treba pripremiti igralište za nove događaje. Skupila se mala ekipa (tajnica Nada, potpredsjednik Salpi, predsjednik Maza, član kluba “Pevač” Đenko i novi plac majstor Šomi “Dugi”) i napravila veliki posao. Tko ne vjeruje neka pogleda nekoliko dokumenata na ovom linku.
Radilo se na terenu, oralo, ravnalo, nasipalo tenisit, zalijevalo, valjalo ali i uređivala okolina (košnja).
Ostalo  (jelo, piće, kartanje) neću spominjati, neka bude krivo onima koji nisu bili.
 10. listopad.2015.g.
Završena sezona tenisa na Ugljanu
Došao je kraj igranja na otvorenom na Ugljanu.uzorak
Pripreme za zimu su obavljene (vidi gore). Sjenica zatvorena, igralište pokriveno mrežom, a kao što vidite, pobrane su i masline. Ulje je izvrsno, provjereno na uzorku (za povećanje kliknite na sliku). Ona veća je 0,85 kg.
Nažalost, Ugljan Close 2015 otpao je radi obveza članova.

 

06. rujan 2015.g.
Održana izvanredna i izborna skupština

Prisutni: Slaviša Misija, Zlatko Kamber, Nikša Ivanac, Tonis Rončević, Zlatko Savić, Milan Šimunović, Nenad Mašić, Ana Žmire, Nada Žmire, Damir Mutevelić, Pero Šeremet, Boris Žmire, Marijan Kapetan, Kosanović Stevo što čini natpolovičnu većinu svih članova Udruge te su odluke ove Skupštine pravovaljane. Prijedlog dnevnog reda je jednoglasno prihvaćen. Skupština je nastavila rad prema predloženom dnevnom redu.

 1. U radno predsjedništvo jednoglasno i javno izabrani su Boris Žmire, Nikša Ivanac, Slaviša Misija i Damir Mutevelić
 2. Predsjednik je u izlaganju razjasnio zašto je potrebno mijenjati Statut i koje su novine u odnosu na stari. Također je izrazio zadovoljstvo proteklom godinom, zalaganjem pojedinaca a naročito dobrom organizacijom turnira „Ugljan Open 2015“. Financijski se klub pokrivao novčanim darivanjem i godinu završio u plusu. Izvješće je jednoglasno prihvaćeno.
 3. Jednoglasno su razriješeni dosadašnji Predsjednik, Dopredsjednik i Tajnik
 4. Prijedlog novog usklađenog Statuta jednoglasno je prihvaćen od strane članova Skupštine Udruge.
 5. Na prijedlog radnog predsjedništva, članovi Skupštine za novog Predsjednika Udruge ponovno su jednoglasno izabrali Borisa Žmire, za Dopredsjednika udruge Slavišu Misiju a Tajnicu Nadu Žmire. Za likvidatora izabrali su Damira Mutevelića. Za zastupanje Udruge ponovno su izabrani Boris Žmire, Predsjednik i Nada Žmire, Tajnica
 6. Na prijedlog Predsjednika koji je iznio da se troškovi kluba pokrivaju iz novčanih darovanja, odlučeno je jednoglasno da se za 2015.g. ne naplaćuje članarina, a radi malog novčanog prometa i malo knjigovodstvenih stavki da se nastavi sa jednostavnim knjigovodstvom
 7. Nije bilo zainteresiranih kao ni teme za diskusiju.
 Uprava TK Varoš

 

20.kolovoz 2015.g.
Poziv na izvanrednu i izbornu skupštinu
 

Zbog promjene Zakona o udrugama (′′Narodne novine′′ broj 74/2014; dalje: Zakon) i usklađivanju Statuta T.K. Varoš (dalje Statut) sa Zakonom,  pozivam na izvanrednu i izbornu Skupštinu radi donošenja novog, usklađenog Statuta i izbor novih tijela Udruge i predlaž sljedeći dnevni red:

 1. Izbor radnog predsjedništva
 2. Izviješće Predsjednika o radu kluba od prethodne Skupštine
 3. Razriješenje Predsjednika, Dopredsjednika i Tajnika Udruge
 4. Donošenje novog, usklađenog Statuta Kluba
 5. Biranje novih Predsjednika, Dopredsjednika, Tajnika, Likvidatora i osoba za zastupanje Udruge
 6. Donošenje odluke o članarini i načinu vođenja knjigovodstva
 7. Razno
                                          Predsjednik TK Varoš

Igrajte tenis i družite se